sunnuntaina, lokakuuta 14, 2007

Muutoksia ja muuttoja

Lauantaisessa metsässä oli vielä pakkasta ja siellä täällä luntakin Salpausselällä Lahden korkeudella. Tänään sadesää on vuoren- varmasti pyyhkinyt kaiken valkoisen ja muuttanut maiseman harmahtavan ruskeanvihreäksi. En ole itse käynyt tänään metsässä, sillä joulukuulle sovittu muuttomme värittää nyt vapaa-aikaamme.

Olen tyhjennellyt vaatekaapeista toivottomia tapauksia jätteisiin ja jollain lailla siedettäviä kierrätykseen. Kirjahyllystä olen pakannut romaaneista aakkosten alkupään H-kirjaimeen asti. Valokuva-albumit ja irralliset, järjestämistä odottavat, valokuvat lähtivät tänään välivarastoon maalle, jossa olen suunnitellut järjestäväni menneet vuodet lapsia varten kansien väliin. Homma taisi taas siirtyä vuodella... Samaan paikkaan päätyivät myös miehen pyöräily- ja venelehdet joita hän aikoo kuulemma lukea vielä eläkkeelläkin.

Ihan vielä ei ole paniikki päällä, mutta työhön on hyvä ryhtyä ajoissa. Olen luvannut huomenna käyttää osan päivästä oikean muuttofirman etsimiseen. Jotain rajanvetoja on silti tehtävä, jotta saan myös varsinaisen työni hoidettua. Vaikka olenkin yrittäjänä oman aikatauluni vartija, pitää sitoumuksista pitää kiinni. Puolitoista kuukautta tuntuu yhtäkkiä kovin lyhyeltä ajalta, kun koko ajan pitäisi myös tehdä vähintään 90-prosenttista työviikkoa.

Ei kommentteja: