torstaina, tammikuuta 03, 2013

Loskaa ja roskaa

Uusi vuosi on alkanut märissä ja liukkaissa keleissä. Hiihdimme uudenvuodenpäivänä Lahden hiihtostadionilla ja eilen Vierumäellä, joissa oli samassa lämpötilassa aika vastakkaiset olosuhteet.

Uudenvuodenpäivän aamuna märkä räntälumi liimasi sukset niin hyvin latuun, ettemme jaksaneet räpiköidä kuin kolme varttia, minä aikana minä kiersin sprinttiladun kolmesti ja lykin lisäksi joitain kierroksia yleisurheilukentällä.

Vierumäen ladut olivat päivää myöhemmin kohtalaisen liukkaat, ainoastaan aiemmin latukoneen esiin nostamat roskat häiritsivät. Jätin jopa pari lenkin mutkaa isompine mäkineen väliin, koska en halunnu kaatua liian liukkaissa alamäissä. Hiihto oli sinti rentoa, 13 kilometriä meni hyvin helposti.


Maisema on nyt harmaa, kadut loskaisia. Mutta ladulta kyllä saa iloa ja voimia, kunhan sinne asti jaksaa lähteä. Tänään tosin hain voimia aamukahveilta, joille aina kokoonnumme tuttavaporukalla torstaiaamuisin. Kahveille olivat tulleet myös etelän lomasta nauttineet pari ystävää. Hyvä aloitus uudelle työvuodelle.


Ei kommentteja: