tiistaina, maaliskuuta 18, 2008

Innostavat aamut

En ole syntyjäni aamuihminen, mutta olen sopeutunut varhaisiin heräämisiin miehen ja viime vuosina myös mopsin tahdissa. On suorastaan harvinaista, jos jompikumpi heistä ei ala pyöriä ennen kuutta - ja luksusta, jos jonain aamuna saa nukkua seitsemään asti.

Viimeistään näin maaliskuussa on jo inspiroivaakin herätä siihen, että ulkona itse asiassa on valoisaa. Ja tiistaisin tuntuu aika virkistävältä marssia aamuseitsemältä uimahalliin vesijumppaamaan. Yhdeksältä olen sitten jo takaisin kotona ja valmiina aloittamaan päivän työt.

Hauska aamuväylä on juuri kuvasssa näkyvä Paasikivenkatu, joka kulkee Fellmannin puiston reunaa pitkin Lahden keskustasta Urheilukeskukseen. Sitä pitkin marssin siis tiistaiaamuisin uimahalliin ja torstaisin illansuussa italian tunnille. (Tiiviissä Lahdessa en juuri koskaan tarvitse autoa, sen verran lähellä kaikki palvelut ovat.) Ja Urheilukeskukseen plus vieressä sijaitseviin messurakennuksiin on tietysti asiaa milloin mistäkin syystä,viimeksi sunnuntaina suuntasin aamukymmeneltä töihin Lahden kirjamessuille. Kuva on otettu silloin, ja bonukseksi sain maisemaan kuorrutuksen vastasataneesta lumesta.

Ei kommentteja: