keskiviikkona, heinäkuuta 03, 2013

Pyöräpiipahduksia

Tämän päivän kilometrisaldo pyörällä ei päätä huimaa, mutta asioita olen hoitanut oikein urakalla kahdella kulkupelilläni. Aamulla ajoin ensin kaupunkipyörälläni Lahden väliaikaiselle torille kuukausimarkkinoille. Meiltä on teatterin ja kirjaston väliselle aukiolle  noin kilometri, tosin kierrän pyörällä yleensä vähän pidemmän kautta välttääkseni ahtaimpia keskustan katuja.

Markkinoilta ostin italialaista parmesaania ja oliiviöljyä ja supisuomalaisia karjalan- ja keitinpiirakoita, uusia perunoita ja mansikoita sekä Leibomo Limbun leipää.

Iltapäivällä ajoin tietokonefirmaan hakemaan kannettavaa tietokonettani, jälleen noin kilometrin päähän. Tai paluumatkan itse asiassa talutin, koska en halunnut riskeerata tarakalle köyttämääni kannettavaa tietokonettani. Sekin oli parempi vaihtoehto kuin kantaa ihan liian painavaa kannettavaani.

Illansuussa vaihdoin sitten maantie- pyörän alle ja kipaisin peräti naapuri- kunnan puolelle, reilun kuuden kilometrin päähän Hollolan Kukkilaan. Vein sinne muutaman kopion, jotka toki olisin voinut skannata ja sähköpostittaa, mutta ajelu ja tapaaminen vastaanottajan kanssa oli paljon hauskempaa.

Ajoin Niemen ja Mukkulan kautta ja näin, miten SummerUp-tapahtumaa varten rakennettiin satoja metrejä aitaa (unohdin kuvata). Tulomatkalla pysähdyin vielä Lahden satamassa katsomassa, miten ihmiset kerääntyvät aurinkoon.

Ei kommentteja: