torstaina, maaliskuuta 26, 2009

Loppukiri laduille

Näinä päivinä yhä useampi ystävä on viestittänyt riemuissaan, kuinka kevään viimeiset pakkaset ovat pidentäneet hiihtokautta. Vaan ei minulla, sillä viime viikonloppu meni kokonaan ohi kahden päivän työkeikan takia. Tarjolla olisi ollut hankikantoa ja auringonpaistetta ensimmäistä kertaa ainakaan kahteen vuoteen.

No, alkuviikosta oli sitten vuorossa lumisadetta, mutta taas pari viime päivää säät olisivat suosineet. En ole töiden, iltaharrastusten ja muiden liikuntojen puristuksessa kuitenkaan mitenkään ehtinyt ulos koiralenkkejä pidemmälle.

Huomenaamulla aion vihdoin repäistä ja lähteä miehen mukana ladulle. Sukset ovat kunnossa, hiihtovaatteet kohta pinossa odottamassa aamua. Lähtö Heinsuolle Hollolaan on viimeistään kahdeksalta, jotta jäljelle jää myös työpäivää. Myös lauantaiaamulle olen sopinut treffit miehen ja suksien kanssa, silloin suuntaamme Vierumäelle, jossa hiihdon jälkeen voi palkita itsensä lounaalla. Sunnuntaina on kuulemma jo luvassa reippaasti lämpöasteita, joten nyt on otettava hiihtokaudesta loput irti.

Ei kommentteja: